Виховна година "ДІАЛОГИ ПРО ВІЙНУ"

2024-02-22

/Files/images/d3/424972324_710546287733645_6183561964647511956_n.jpg

22 лютого 2024 року для учнів 5-9 класів нашого Глибокобалківського навчального закладу було проведено тематичну виховну годину "ДІАЛОГИ ПРО ВІЙНУ".

Брутальна та цинічна російська навала на кордони незалежної України 24 лютого 2022 року позначилася на всіх сферах життя українського народу.
Але Збройні Сили України дали гідну відсіч ворогу і зберігають життя українців та існування нашої держави дотепер.
Тож про війну,її причини та про віхи історії України йшла мова на сьогоднішньому заході.
І учні не просто слухали розповідь про війну,вони були активними учасниками цього діалогу.
Вчитель історії,географії та правознавства Славко Ольга Олександрівна підготувала дуже цікаві і серйозні завдання для здобувачів знань.
Отож,об'єднавшись у чотири команди,учні взялися до творчої роботи.
Переглянувши відео " Історія України за 5 хв.", відомої в Україні групи " Танок на майдані Конго",групи повинні були назвати якомога найбільше історичних віх,згаданих у пісні.
А потім знову відео " Діалоги про війну" і знову цікаве завдання під назвою
" Перехресний вогонь",де команди готували по три запитання своїм суперникам.
Але найскладнішим ,мабуть,було завдання " Школа журналістики", в якому командам треба було написати репортаж про початок війни в Україні від імені українських,російських,польських та німецьких журналістів і показати як бачать цю подію наші друзі і наші вороги .
Ще треба було " розмінувати" фрази,відшукавши помилки у твердженнях,а також була розмова про інформаційну безпеку та про російський контент.
Звичайно учні жахнулися, почувши, що 10 000 дронів оплатили українці,споживаючи російський контент і 5 млн. доларів поклали в бюджет Росії,читаючи дописи російських авторів.
Мабуть і нам є над чим замислитися.
Кiлькiсть переглядiв: 4

Коментарi